Gedurende de afgelopen weken heeft de politie van Alkmaar onderzoek gedaan naar de mishandeling van enkele burgers en vernielingen aan het politiebureau in De Mare. Er is een speciaal onderzoeksteam opgericht naar aanleiding van deze twee incidenten.

Het eerste incident vond plaats op 11 mei. Toen zijn twee jongemannen uit Alkmaar bij winkelcentrum De Mare mishandeld door twee jongeren uit Alkmaar nadat zij politieagenten hielpen bij de aanhouding van een 17-jarige vriend van de verdachten. Deze jongen werd aangehouden wegens het beledigen van politiemensen. De verdachten, beiden 16 jaar, hebben de mishandeling inmiddels bekend. Een van hen had een ploertendoder in zijn bezit; deze is in beslag genomen.

Het tweede incident vond plaats in de Luilaknacht op zaterdag 14 mei. Tijdens Luilaknacht zijn diverse vernielingen gepleegd aan het politiebureau in De Mare. Er zijn verschillende muurplaten vernield en een raam ingegooid. Hiervoor zijn zes Alkmaarse jongeren in de leeftijd van 15 tot 23 jaar aangehouden. De schade wordt op deze jongeren verhaald. De wijkagenten blijven samen met onder andere de gemeente werken aan het verminderen van de jeugdoverlast in De Mare.

Pin It
Bekeken: 4317x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/