Meedoen aan de Special Olympics Nationale Spelen is een droom voor iedere sporter met een beperking, daar zijn De Giganten van SV Koedijk geen uitzondering op. Afgelopen weekend kwam die droom uit en reisden ze af naar Overasselt om samen met zo'n 2.400 andere sporters met een beperking deel te nemen aan de editie van 2016 die door de gemeenten Nijmegen, Wijchen en Groesbeek werd georganiseerd.

Uiteraard was er een officiele openingshandeling. Die werd in het NEC Stadion gehouden en gepresenteerd door Jochen van Gelder. De Giganten en hun coaches liepen mee tijdens die ceremonie, gadegeslagen door de vele fans en familie op de tribune. Zaterdag moest de eerste prestatie worden geleverd want er werd bepaald op welk niveau een team speelt om zo de poules voor de zondag in te kunnen delen.

En dan is het zondag en tijd voor De Giganten om hun naam waar te maken. En dat doen ze. Het handbalteam sleept de gouden plak in de wacht en ook Koedijk G1 pakt goud en wordt Special Olympisch Nederlands kampioen. Koedijk G2 werd 4e in poule 5. Koedijk G3 pakte in poule 4 de bronzen plak.

Pin It
Bekeken: 3633x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/