In een prachtig aangeklede Grote Sint Laurenskerk zijn maandagavond tijdens het Ondernemend Alkmaar Gala de ‘Van Alkmaar de Victorie’ prijzen uitgereikt aan ondernemer Job van Halst, onderneming Segesta Groep en retailer 786FRIDGE. De Cornelis Drebbel Award van Club Caas ging naar Breinstein. O'g3ne, bekend van 'The Voice', voorzag het gala van een muzikale noot.

Job van Halst is eigenaar van Qball Internet. Van halst: "Ik vind het heel erg bijzonder dat ik deze mooie prijs heb gewonnen. Mijn klanten Marco Borsato en Jeroen van der Boom hebben via social media mensen opgeroepen om op me te stemmen en daar ben ik heel erg blij mee!"

Segesta Groep is een ambitieuze ontwikkelaar/belegger en vastgoedexploitant. ‘Ik ben heel erg trots op deze prijs,’ zei directeur Alex Huges. "We doen weinig aan publiciteit, we laten de stenen voor ons spreken. We hebben de afgelopen tijd veel in het centrum van Alkmaar gerenoveerd en gerestaureerd en dat is blijkbaar toch opgevallen!"

In diverse boetieks in de Hoogstraat verkopen Janneke Schrey en haar team van 786FRIDGE tassen, schoenen en accessoires van exclusieve modemerken. "Ik vind het echt superleuk dat we gewonnen hebben," zei Schrey. "Waarom ik denk dat we de prijs in de wacht hebben gesleept? Dat moet met ons onderscheidend vermogen te maken hebben."

Breinstein werd verkozen tot het bedrijf dat het het beste doet op het gebied van ICT, innovatie en creativiteit. De organisatie is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen interim-professionals en de sector informatiemanagement.

De catering werd verzorgd door De Studio en de bediening werd gedaan door leerlingen van het Horizon College. Meer informatie op ondernemendalkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 5418x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/