De politie Alkmaar heeft op Facebook foto’s gepubliceerd van de mannen die maandag 28 december steigermateriaal hebben gestolen in Akersloot. Rond 11.45 uur namen zij steigermateriaal mee van een bouwterrein aan het Heer Derckplantsoen in Akersloot. De recherche is nog steeds bezig met het onderzoek.

De bouwplaats was volledig omheind door hekwerken die aan elkaar waren vastgemaakt met vlechtdraad. Dit draad bleek losgemaakt te zijn. Er zijn beelden van de diefstal; hierop is te zien dat mannen met oranje werkjassen en witte werkhelmen het steigermateriaal ter waarde van 30.000 euro meenemen. Het steigermateriaal is van het merk Layher en is blauw gemerkt.

Wie de mannen op de foto’s herkent of meer informatie over het gestolen steigermateriaal heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 5924x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/