Alkmaar Centraal

Na het succes van de vorige edities van de Bootcamp Obstacle Run in het Geestmerambacht wordt dit jaar op zondag 11 september weer een spectaculair off-road parcours uitgezet. De Bootcamp Obstacle Run bevat met meer dan 35 uitdagende obstakels die overwonnen moeten worden in de heuvels, modder, water, bos en meer van het Geestmerambacht in Langedijk. De organisatie verwacht voor deze editie bijna tweeduizend deelnemers.

Enkele van de spectaculaire obstakels zijn de Hill Slides, Monkey Hang, Lord of the Rings, Mud Trenches, Defensive Walls en Cliffhanger. De afstanden van 6, 12 en 18 kilometer kunnen individueel worden gelopen, maar ook met een team.

Deelnemers die zich inschrijven voor 15 augustus ontvangen een gratis t-shirt. Na de uitdaging is er een Afterparty met DJ en eet- en drink gelegenheid. “Het wordt weer super gaaf!” zegt de organisator Joost Molenaar. “We zullen de deelnemers weer verbazen met nieuwe obstakels die nog meer uitdaging van hen vragen!” Meer informatie is te vinden op www.bootcamp-run.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl