Alkmaar Centraal

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus wordt tijdens 'Onder de Blote Hemel' bij HAL25 de allereerste naturistencamping midden in de stad opgezet. Tussen de industriële vormgeving, mobiele tuinen en huiselijke knusheid is plek is voor twintig campers of caravans. Dagjes-naturisten zijn welkom op zaterdag en zondag.

Tijdens Onder de Blote Hemel kunnen naturisten kunnen 3-D printen, metaal bewerken met Vuur in Staal, film kijken in de mobiele filmcaravan van Het Moment en schilderen bij Jan & Alleman. Er is een unieke kampwinkel en ’s avonds entertainment in de CampContainer met onder andere live jazz. Op vrijdag kan men naakt een groot deel van de collectie in het Stedelijk Museum bekijken (Picasso is niet toegankelijk).

De camping is op en van vrijdag 15:00 uur tot zondag 17:00 uur. Op het terrein zijn douches en ’s ochtends wordt een biologisch ontbijt geserveerd. Een plek kost € 249 (1 caravan/camper en 2 personen) en is inclusief 2x ontbijt, 2 dagen toegang tot HAL25 en een entreekaart voor het Stedelijk Museum. Een dagkaart kost €25 en voor kinderen tot 16 jaar € 7,50. 

Meer informatie op hal25.nl en stedelijkmuseumalkmaar.nl. Onder de Blote Hemel is een initiatief van HAL 25 en tekstwinkeltje.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl