Tijdens de jaarlijkse wereldwijde vrijwilligersdag Citizen Day van L’Oréal hebben bijna 200 Nederlandse medewerkers zich ingezet voor tien lokale organisaties. Eén daarvan was de Alkmaarse vestiging van Blijf Groep, één van de grootste organisaties tegen huiselijk geweld. Cliënten werden eerder deze week door visagisten en hairstylisten een dagje verwend in de Wellnessruimte in ?Oranje? Huis Alkmaar.

Citizen Day richt zich op vijf thema's: integratie, stimuleren van werkgelegenheid, het betrekken van alle leeftijdsgroepen, iets doen voor mensen met een beperking en bijdragen aan een beter milieu.

“Het is belangrijk dat we ons steentje bijdragen aan de gemeenschap om ons heen. Dat doen we niet alleen met onze schoonheidsproducten maar ook door organisaties te ondersteunen, daar waar zij onze hulp kunnen gebruiken”, aldus general manager Jean Charles Bondy. “Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.”
(foto: Facebook Blijf Groep)

Pin It
Bekeken: 3455x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/