Afgelopen zondag werd alweer de 39e editie van de populaire prutmarathon in Schermerhorn gehouden. De deelnemers storten zich vol overgave in tientallen boerenprutslootjes om er vervolgens weer uit te klimmen, een klein eindje te (hard)lopen en vervolgens weer in de volgende sloot te springen.

Speaker Robert-Jan Huijser gaf aan dat dit één van de zwaardere edities was, onder andere door de hoge luchtvochtigheid en de door de vroege starters stijl en glibberig gemaakte slootkanten. Maar zo stellen diverse deelnemers, dat maakt het spektakel juist aantrekkelijker. De Prutmarathon in Schermerhorn is daardoor zwaarder dan de grotere regionale prutmarathons.

Nadat er eerst alleen individueel gelopen werd was het tijd voor de groepen van 5 deelnemers die bij iedere sloot één van de teamleden in een rubberboot naar de overkant moesten helpen. Net als ieder jaar was de brandweer aanwezig om iedereen schoon te spoelen.

Pin It
Bekeken: 4487x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/