Alkmaar, 17 januari 2013. Op vrijdag 24 januari a.s. vindt bij Welzorg Winkel Alkmaar een Open Dag plaats. Iedereen is uitgenodigd van 14.00 tot 17.30 uur om onder het genot van een hapje en drankje kennis te komen maken met de winkel. De medewerkers staan klaar om alle vragen te beantwoorden over gratis lenen, huren en kopen van artikelen op gebied van mobiliteit, gezondheid, zelfredzaamheid en comfort voor een vitaal leven. Bovendien ontvangt iedereen bij inlevering van dit bericht een gratis presentje!
Een paar maanden geleden is de Welzorg Winkel op de Laat 50 in Alkmaar geopend. Vanuit het naastgelegen pand verzorgt Welzorg de uitgifte van de Wmo hulpmiddelen voor de inwoners van het gebied. Per 1 januari 2013 worden de eenvoudige loophulpmiddelen zoals krukken en de rollator niet meer vergoed. Wie deze hulpmiddelen nodig heeft, moet ze zelf huren of kopen. Welzorg biedt een oplossing.

In de Welzorg Winkel kan men artikelen lenen, huren en kopen op het gebied van mobiliteit, gezondheid en zelfredzaamheid, zoals een rollator of scootmobiel, licht-therapielamp, bloeddrukmeter, bed of matras, sta-op stoel, wandbeugels voor douche- en toilet, borstvoedingsproducten, hometrainer en producten voor slechtzienden of slechthorenden. "Ik krijg in de winkel regelmatig te horen dat men zo blij is dat er nu een adres in Alkmaar is voor dit soort producten", aldus Husam Atty, filiaalleider van Welzorg Winkel Alkmaar. "Ook wordt erg gewaardeerd dat onze winkelmedewerkers speciaal opgeleid zijn en begrijpen wat de best passende oplossing is voor onze klanten".

Welzorg heeft met nagenoeg alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over het zes weken lang gratis lenen van bijvoorbeeld een rolstoel, bedleestafel, toiletverhoger, douchestoel, bedverhogers, een tillift, of een hoog-/ laagbed. Klanten kunnen deze hulpmiddelen en verpleegartikelen gratis blijven lenen voor kortdurend gebruik. De exacte voorwaarden verschillen per zorgverzekeraar. De medewerkers van de Welzorg Winkel kunnen de klanten hierover informeren. De Welzorg Winkel is te vinden op Laat 50 te Alkmaar in Leiden en is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur. En op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Pin It
Bekeken: 1554x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/