Alkmaar, 17 januari 2013. In september vorig jaar kondigde winkelketen Piet Kerkhof aan dat het de deuren gaat sluiten. De eerste vestigingen zijn intussen gesloten. In oktober 2011 ging de keten een nieuwe koers varen onder de leiding van de nieuwe directeur Yvonne van Dormael. De winkels werd omgedoopt tot Piet, de retailformule omgegooid en er kwam een compleet vernieuwde webshop. Helaas kwam deze restyling te laat. Nu gaat de vestiging in Alkmaar onder de hamer. Vrijdag 25 januari kan de inboedel van 10-12 uur worden bekeken tijdens een openbare kijkdag in de inmiddels gesloten vestiging aan de Heilooërdijk 40 in Alkmaar. De collectie schoenen, kleding en sport wordt in de winkels die nog wel open zijn verkocht. De overige winkelinventaris wordt online verkocht via Troostwijk Veilingen.

Piet Kerkhof begon in 1947 een schoenenfabriek. In de jaren zestig ging hij de schoenen zelf verkopen vanuit de eerste winkel. Korte tijd later kwamen daar kleding en sportartikelen bij. Intussen is Piet een landelijke winkelketen met achttien vestigingen en een jaarlijkse omzet van 25 miljoen euro. Volgens het bedrijf was dit echter niet voldoende de economische crisis voor te blijven. Daarom is nu onder andere de vestiging in Alkmaar gesloten, de overige winkels zullen de komende tijd ook langzaamaan verdwijnen. 

Pin It
Bekeken: 1780x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/