Alkmaar Centraal

Samen met de topchocolatiers van Chocolate Girl introduceert JCI Alkmaar een uniek product voor liefhebbers van chocolade en kaas: Waaghalzen. Met de verkoop van de chocoladekaasbonbons wil JCI Alkmaar proberen extra geld voor goede doelen in onze regio bijeen te brengen.

De vijfentwintigste jubileumeditie van Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza die dit jaar plaatsvindt staat in het teken van genieten van Alkmaarse gastronomie en fondsenwerving voor goede doelen in de regio. De Waaghalzen spelen daarbij een hoofdrol. “Het idee voor de Waaghalzen is twee jaar geleden ontstaan tijdens een brainstormsessie met topchocolatiers. Waarom geen chocolade combineren met een trots Alkmaars product? Zo is de Pure Pacanaca ontstaan, met een ganache van Oud Alkmaar kaas,” zegt Daan Faber, JCI-lid en eigenaar van Chocolate Girl.

Elk doosje Waaghalzen bevat drie unieke smaakcombinaties. De Pure Pacanaca is gevuld met een ganache van Old Alkmaar-kaas en pure chocolade, de Milky Magic combineert Parmezaanse kaas en basilicum met melkchocolade en de Wacky White is gemaakt van witte chocolade, een lichte roomkaas en een fijn scheutje citroen. 

JCI Alkmaar wil alle ondernemers in de regio inspireren een bijdrage te leveren en Waaghalzen te kopen. De komende maanden zijn de bonbons te bestellen via de website www.waaghalzen.nu. De totale opbrengst voor het goede doel wordt bekendgemaakt tijdens Culinair Plaza 2016. Na 1 september 2016 zijn de Waaghalzen exclusief verkrijgbaar bij Chocolate Girl of via www.waaghalzen.nu.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl