Alkmaar Centraal

De wijkvereniging Bergermeer bestaat dit jaar veertig jaar en organiseert daarom op zaterdagmiddag 24 september 2016 de allereerste BergermeerRun. Deze Run is niet alleen voor wijkbewoners, maar voor iedereen die mee wil doen. Inschrijven kan op www.wijkverenigingbergermeer.nl

Behalve de hardloopwedstrijd door de wijk, is er die middag nog meer te beleven: voor jong en oud zijn er activiteiten op het sportveld bij de Beethovensingel. Er is een springkussen, muziek en ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Om 13.00 uur gaat de Kidsrun van start met afstanden van 500 meter en 1000 meter. De route loopt rondom de Nicolaas Beetsschool. Na de prijsuitreiking van de Kidsrun gaan de volwassenen om 14.00 uur van start voor de 5 of 10 kilometer. De route loopt dwars door de wijk en pakt ook een rondje op de atletiekbaan van Hylas mee. Inschrijfkosten voor de Kidsrun zijn €2 en voor volwassenen €7,50.

Van elke inschrijving gaat €1 naar het Jeugdsportfonds Alkmaar. Dit fonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Ook zetten de kinderen van de Nicolaas Beetsschool zich in voor dit goede doel. Zij laten hun deelname aan de Kidsrun sponsoren door familie, buren en vrienden.

De hoofdsponsor van de BergermeerRun is NH1816 / Verzekeringswinkel. Daarnaast wordt de run mogelijk gemaakt door het Victoriefonds, Alkmaar Sport N.V., gemeente Alkmaar, All4Running, Bakkerij Jos Rood en AMA Milieuadvies.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl