Alkmaar Centraal

De winnaars van de prestigieuze Dutch Retail Experience Awards zijn bekend gemaakt op het Amsterdam Fashion Trade Event in de Modefabriek. Deze nationale onderscheiding wordt toegekend aan eigentijdse winkelformules, die het toekomstige winkelbeeld zullen bepalen, en wordt uitgereikt door Goodbrandz en InspiringStories.nl. Er zijn juryprijzen en publieksprijzen.

Waardijk Schoenen werd door de vakjury helaas als nummer twee aangewezen in de strijd om de Best Customer Experience Award in de categorie Leather & Shoes. Ook de publieksprijzen gingen aan de neus van de Alkmaarse retailer voorbij.

Het juryrapport: "Bert Waardijk kreeg op 1 januari 2015 de schrik van zijn leven toen hij een telefoontje ontving dat zijn winkels in brand stonden. Bijna een jaar later draait het familiebedrijf Waardijk Schoenen in Alkmaar alweer op volle toeren. Hij nam Hotel De Nachtegaal over, maakte er een bistro van met achterin een exclusieve herenkamer. Klanten kunnen aan tafel in de bistro op een I-Pad de collectie bekijken en schoenen indien gewenst aan tafel laten brengen om te passen. Waardijk Schoenen is klantvriendelijk, servicegericht en toont daadkracht en ondernemerskracht."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl