Alkmaar/Heerhugowaard, 18 januari 2013. Op woensdag 30 januari gaat in de bibliotheek van Heerhugowaard Centrum de cursus 'Rusland' van start. Ljoedmilla van Vyve, voorzitter van het Russisch Europees Cultuurfonds, is tijdens 3 lessen de cursusleider. Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van Rusland, bezienswaardigheden van Sint-Petersburg en zijn Hermitage. Indrukwekkend beeldmateriaal laat u de schitterende aanzichten van de paleizen, kathedralen, musea en andere prachtige bezienswaardigheden zien. Ljoedmilla van Vyve is geboren in Sint-Petersburg en afgestudeerd aan de universiteit aldaar.

De organisatie van deze cursus is in handen van Bibliotheek Kennemerwaard en de Volksuniversiteit Alkmaar. De cursus wordt gegevens op woensdag 30 januari, 6 en 13 februari bij de bibliotheek in Heerhugowaard Centrum, Parelhof 1a. De cursus is op alle genoemde data van 10.00 – 12.00 uur. De kosten voor de cursus bedragen € 22,50 voor 3 lessen inclusief cursusmateriaal. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de Volksuniversiteit Alkmaar onder andere via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de bibliotheek van Heerhugowaard, onder andere via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website. Het cursusgeld wordt op de 1e cursusochtend geïnd. 

Pin It
Bekeken: 1701x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/