Alkmaar Centraal

Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus om 20:30 uur, viert Cultuurpark de Hout haar 25-jarig jubileum met de indrukwekkende theatervoorstelling Schraapzucht. Daarna is er elke avond een afterparty bij Grand Café Koekenbier met live muziek.

Karavaan programmeerde Schraapzucht speciaal voor het jubileum van Cultuurpark de Hout. Theater TUIG toont een enorme installatie van hout en ijzer, die langzaam tot leven komt. Het piept en knarst, totdat.... Kan een mens tevreden zijn met wat hij heeft?

Tijdens de afterparties kan men genieten van Burn Brigade, Swaf Underground DJ’s en op dag drie de reggae- en ska-band Monkey Sandwich.

Kaarten inclusief toegang tot de afterparty kost €10 zijn online te bestellen via karavaan.nl. Ze zijn ook te koop bij Koekenbier en tijdens het festival Podium onder de Boom op zondag 24 juli in De Hout. Op vertoon van je Alkmaar Pas krijg je daar €2 korting. Voor een nog meer feest kan men voor €22,50 een combinatieticket kopen om vooraf (aanvang 18.00 uur) te genieten van gerechtjes op het terras van Koekenbier.

Meer informatie via cultuurparkdehout.nl. (foto: Henry Krul)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl