Deze week wordt in Sporthal De Oosterven in De Rijp het EK powerchairhockey gespeeld. Daarbij strijden acht teams tegen elkaar. Het is vrij uniek dat zo'n evenement in een relatief klein dorp wordt gehouden. Het zou eerst gehouden worden in Madrid, maar dat ging door omstandigheden niet door.

Het Nederlandse team speelt erg goed. Ze zijn dan ook de grote kanshebbers voor de winst. Woensdagavond was de opening met de eerste wedstrijd Nederland tegen Zwitserland. Deze heeft Nederland gewonnen met 9-1. Donderdag speelde Duitsland tegen Nederland; ook deze wedstrijd werd gewonnen door het thuisteam met 4-2. Vrijdag won Nederland met 16-1 van Spanje. Zaterdag wordt de halve finale gespeeld en zondag de finale. (foto's: graftderijpinbeeld.nl)

Pin It
Bekeken: 3922x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/