lkmaar 23 januari 2013. Via BiebPanel kunnen bibliotheekleden en -bezoekers hun mening geven over allerlei zaken die spelen bij hun bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, dienstverlening en activiteiten. Bibliotheek Kennemerwaard vindt de mening van haar klanten van groot belang. Belangstellenden kunt hun stem laten horen over verschillende specifieke onderwerpen die betrekking hebben op de bibliotheek. Regelmatig informeert de bibliotheek mensen van het Biebpanel over de uitkomsten van de onderzoeken en eventuele veranderingen naar aanleiding van de onderzoeken in en om de bibliotheek. Bovendien maken deelnemers eens per jaar kans op een prijs.

De prijs, € 100,- aan VVV bonnen, is dit jaar gewonnen door een Kennemerwaards BiebPanel lid, Pam de Groot uit Alkmaar. Zij heeft haar prijs op donderdag 17 januari in ontvangst mogen nemen bij Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum.
De medewerkers van bibliotheek Kennemerwaard feliciteren haar van harte met deze leuke prijs.

Biebpanel is erg waardevol voor de bibliotheek. Op de website van biebpanel kun geïnteresseerden meer informatie vinden en via deze website kan men zich ook aanmelden als BiebPanel-lid. Deelname wordt zeer gewaardeerd. 

Pin It
Bekeken: 1135x
https://ee.itk.ac.id/data/