In de nacht van zaterdag op zondag is bij Crossfit Victrix Alkmaar, op het bedrijventerrein Alkmaar Centrum,   brand gesticht. De dader(s) hadden bij de deur van het pand, achter de Helderseweg, een prullenbak, houtblokken en een band gelegd en dat in de brand gestoken.

De brand is tijdig ontdekt, maar in eerste instantie op een andere plaats gelokaliseerd, namelijk bij de waterzuiveringsinstallatie aan de Jan van Scorelkade. Toen de brandweer de juiste locatie had gevonden was men net op tijd om veel erger te voorkomen.

De vlammen hadden de gevel van het pand al flink beschadigd en een raam laten springen, waardoor het pand al vol met rook stond. Ook kunststof onderdelen van de roeimachines hadden vlam gevat.

Later besloot de brandweer om een hoogwerker in te zetten omdat het dak bleef roken. Met de hoogwerker hebben ze onder de rand gekeken om zeker te zijn dat het vuur geheel uit was.

Pin It
Bekeken: 5179x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/