Alkmaar Centraal

Het Internationaal Circus Alberti slaat deze week haar tenten op in Noord Scharwoude. Het programma vol internationale artiesten, live-muziek en veel niet-wilde dieren is vanaf donderdag 28 tot en met zondag 31 juli in totaal vijf keer te zien op het evenemententerrein aan de Charlotte de Bourbonstraat.

De inmiddels zevende generatie van de Duitse circusdynastie Frank reist al jaren succesvol met hun grote familiecircus Alberti door Duitsland. Dit jaar is het gezelschap voor het eerst in Nederland.

Tot de variétésterren die tijdens het ruim twee durende programma in de piste komen behoren onder andere Shirley en Lesley die bij trapezenummers en op het strak gespannen koord een loopje nemen met de zwaartekracht. Verder stapelt Marcel Frank een acht meter hoge piramide van stoelen op elkaar, om daar vervolgens bovenop zonder vangnet of zekeringslijn kaarsrechte handstanden te maken. De jonge Italiaanse clown Guiseppe Zalotti ontbreekt evenmin. Hij ‘onderbreekt’ regelmatig de voorstelling met komische interacties met ‘vrijwilligers’ uit het publiek.

De voorstellingen in Noord Scharwoude beginnen donderdag 28 juli om 19.00 uur, vrijdag om 16.30 uur, zaterdag om 15.00 en 19.00 uur en zondag 31 juli om 14.00 uur. Kaarten variëren in prijs maar zijn met een kortingsbon, verkrijgbaar bij lokale winkels, al te koop vanaf € 10,- De circuskassa, waarbij pinnen overigens niet mogelijk is, is geopend vanaf 30 minuten voor aanvang van iedere voorstelling. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/circusalberti.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl