Maandagmiddag is een 87-jarige man uit Alkmaar beroofd in de hal van een appartementencomplex aan de Willem de Zwijgerlaan in Alkmaar. De politie verzoekt eventuele getuigen om zich te melden. 

De man kwam maandagmiddag rond 16.00 uur terug van boodschappen doen. Bij de ingang van flatgebouw Prinsenhof werd hij aangesproken door een man die vroeg of hij even gebruik kon maken van zijn toilet. De 87-jarige man weigerde, maar de man liep mee de hal van het complex in en werkte vervolgens de bejaarde man tegen de grond. De dader ging er vandoor met een gouden polsarmband.

Het slachtoffer raakte gewond en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is een magere negroïde man van ongeveer twintig jaar oud. Hij is 1,80 meter lang, heeft kort zwart haar en droeg een blauw shirt. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 4296x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/