Woensdagmiddag heeft de politie geassisteerd bij het met spoed vervoeren van een 15-jarige drenkeling naar het ziekenhuis in Alkmaar, nadat hij op het strand van Egmond aan Zee was gereanimeerd.

Een jongen was vermist in zee, maar werd gelukkig na een uitgebreide zoekactie vanaf het water en vanuit de lucht gevonden. Op het strand werd hij gereanimeerd. Onderwijl werden agenten strategisch opgesteld, zodat het slachtoffer zo snel mogelijk naar het ziekenhuis vervoerd kon worden. Vrienden vertelden waar hij woonde. Deze zijn door agenten meegenomen, de ouders zijn opgehaald en ze werden allen met de hoogste spoed naar het ziekenhuis gereden.

Meerdere hulpdiensten waaronder de reddingsbrigade, ambulances, meerdere collega’s en een traumahelikopter uit Rotterdam zijn ingezet bij deze redding.

Op maandagavond werd er overigens ook alarm geslagen van een mogelijke drenkeling in zee. De reddingsbrigade, kustwacht en de KNRM werden toen ingezet, alsmede een politiehelikopter. Verder kwam er een traumahelikopter ter plaatse. Later meldde zich een kanoër. Deze bleek te zijn aangezien voor een zwemmer in nood.

Pin It
Bekeken: 5038x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/