Wethouder Victor Kloos heeft vrijdag de nieuwe bloemenmarkt op het Kerkplein in Alkmaar geopend. De markt wordt tot eind september elke vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur gehouden. De komende jaren zal de bloemenmarkt vanaf april starten.

Het college wil de aantrekkelijkheid van de stad te vergroten. Meer bezoekers betekent meer levendigheid, meer bestedingen, een bloeiende economie en meer werkgelegenheid. Wethouder economie Victor Kloos: “Wereldwijd staat Nederland bekend om kaas en bloemen. Deze combinatie is ijzersterk. Dit hebben wij al ervaren met de samenwerking tussen de kaasmarkt en de Keukenhof. De bloemenmarkt voegt duidelijk iets toe aan het aanbod in de binnenstad. Ik ben dus overtuigd van het succes van de bloemenmarkt op de kaasmarktdagen.”

Op de markt zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor bloemen- en bloembollenhandelaren. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Stichting Markten Alkmaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl