De zaterdag 20 augustus wordt alweer de 53e Koedijker Gondelvaart gehouden. Het lintdorp zal gezellig zijn versierd en verlicht als om 21.00 uur de gondels vanaf het Zuideinde gaan varen. Ze steken van wal ter hoogte van de oude houten Koedijker Vlotbrug.

De gondels verbeelden uiteenlopende onderwerpen, zoals onder andere de bekende 'Ouverture', ‘Nederland-Exportland’, Minecraft, Alice in Wonderland, Kaeskoppenstad, en Frozen.

Naast een mooi zicht op de fraai opgebouwde platte schuiten zijn er zaterdagavond tal van extra activiteiten op de Kanaaldijk georganiseerd. Zo is de Braderie te vinden ter hoogte van Kanaaldijk 200, en ter hoogte van de Landman en Rekervlotbrug aan de Kanaaldijk 145 zijn vanaf 19.00 uur flyboarddemonstraties. Tevens is hier een kleine kunstmarkt te vinden waarbij amateurkunstenaars hun creaties tentoonstellen. Meer informatie is te vinden op www.gondelvaartkoedijk.nl. (foto: archief)

Pin It
Bekeken: 3267x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/