Voetbaltrainer Henk de Jong en oud-wielrenner Gert Jakobs zijn vrijdagavond 19 augustus de hoofdrolspelers van een veelbelovend sportcafé bij Vrone. Het duo bespreekt op humoristische wijze de actualiteiten in de voetbal- en wielerwereld.

Het sportcafé start met een uur vol anekdotes. De Jong en Jakobs worden ook geïnterviewd door de ervaren presentator en gespreksleider Eddy van der Ley. Na een pauze vervolgt de avond met meer interviews en heeft het publiek volop ruimte om vragen te stellen aan de twee sportprominenten. Het sportcafé sluit af met een voetbalquiz en prognoses van de gasten. Liefhebbers kunnen daarna nog feesten met de band Last Call.

Initiator van het sportcafé in Sint Pancras is Ton Meijer van SV Vrone. Hij vertelt dat de mannen van het sportcafé dit met groot succes doen bij sportclubs door heel Nederland. “Ik heb ze een keer in actie gezien en het was echt geweldig. Henk de Jong en Gert Jakobs zijn perfect op elkaar ingespeeld en laten veel meer los dan ze op tv zouden doen. Ik ben heel blij dat wij ze naar Sint Pancras hebben kunnen halen en nodig iedereen uit om dit spektakel te beleven.”

Het sportcafé start vrijdag 19 augustus om 20.00 uur in een grote feesttent bij sportvereniging Vrone in Sint Pancras. Ingang aan kant van de Vinkenlaan, tegenover dorpshuis De Geist. Iedereen is welkom; de feesttent biedt ruimte aan honderden sportliefhebbers. De entree is gratis. In de tent kunnen bezoekers een bijdrage geven voor de Nazomerfeesten Sint Pancras. Het ingezamelde bedrag wordt vervolgens verder uitgebreid door inzamelingsactie wordt vervolgens verdubbeld door de Stichting Goede Doelen Nh1816. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Pin It
Bekeken: 3461x
https://ee.itk.ac.id/data/