Op 13 augustus en 10 september verzorgt Bianca Heynis een nieuwe bijeenkomst bij Hortus Alkmaar: YOIN, de stilte. In YOIN de stilte gaan de deelnemers in een groep van maximaal 15 personen op zoek naar de stilte met elkaar. De deelnemers zitten in een kring en maken van tevoren afspraken over hoelang ze stil zijn en hoe ver ze van elkaar af zitten. Iedereen is toeschouwer én speler.

Bianca: “De intensiteit die ontstaat wanneer je wel naar elkaar kijkt, maar niets zegt, is enorm. YOIN, de stilte laat je zien en ervaren wat de basis is van menselijk contact. Bij Yoin de stilte verwonder je je over wat er gebeurt als we niks en toch alles tegen elkaar zeggen.”

Beide bijeenkomsten duren van 18.30 rot 21.30 uur. De kosten zijn € 15,00 per persoon. Het adres van Hortus Alkmaar is Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar. Meer informatie is te vinden op www.hortusalkmaar.nl.

 

Pin It
Bekeken: 3623x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/