Alkmaar Centraal

De hartenwens van Robin Fischer uit Alkmaar gaat in vervulling. De Hersenstichting, waar de 20-jarige jongedame ambassadrice van is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij voor een weekend Euro Disney voor Robin en haar zusje, en het fonds wilde graag meehelpen.

"In ben zo blij met deze verrassing!", reageerde Robin Fischer. "Euro Disney is dé plek waar ik al mijn zorgen even kan vergeten. Tijdens het revalideren zijn we er vaak heen geweest met het gezin, omdat we niet ver weg op vakantie konden. Echt zo leuk dat ik er nu samen met mijn zusje heen kan."

Robin kreeg zwaar hersenletsel en kwam in coma toen ze op haar achtste van haar paard viel. Ze ontwaakte weer en maakte sindsdien grote stappen. Zo heeft ze haar rechtszijdige verlamming overwonnen. Maar Robin heeft nog dagelijks last van het letsel. Ze is chronisch vermoeid en snel overprikkeld.

Amber van der Toorn, Teamleider Marketing en Communicatie bij de Hersenstichting: "We zijn ontzettend trots op Robin's positieve instelling en doorzettingsvermogen, daarom zijn we blij dat we onze ambassadeur dankzij het VriendenFonds kunnen verrassen met een extraatje."

Twee keer per jaar kunnen goede doelen, clubs en verenigingen verbonden aan de VriendenLoterij of andere organisaties met een ANBI of SBBI-status een aanvraag doen bij het VriendenFonds om iemand binnen de organisatie een steuntje in de rug te geven of in het zonnetje te zetten. Het VriendenFonds draagt dan financieel bij aan een selectie. Meer informatie op vriendenloterij.nl/vriendenfonds.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl