De Alkmaarse rugbydames kijken uit naar de nieuwe uitdaging met hun clusterteam de 'Foeste Moiden'. Voor komend seizoen kreeg het team met meiden uit Alkmaar, Schagen en Hoorn versterking vanuit Den Helder.

De Foeste Moiden ondervonden de afgelopen twee jaar een enorme groei. Van een positie onderaan in de 2e klasse Noord zijn ze veilig in de middenmoot geëindigd. “Dit jaar gaan we voor een positie in de top drie”, zegt aanvoerder Mariska Rijnders vastbesloten. “We zijn een grote groep enthousiaste meiden met een sterke drive om samen te groeien en de meiden van Den Helder vullen ons hier perfect in aan”.

Bij de Alkmaarse Rugbyclub wordt iedere dinsdag en vrijdag weer hard getraind. Vorige dinsdag ging het seizoen van start en stonden er twintig gedreven meiden rond trainer Perry Klos. Op 11 september gaat de competitie van start.

Er is nog genoeg ruimte voor meer 'Foeste Moiden'. Wie rugby een keertje wil uitproberen, is van harte welkom op de 'Open Dames Training' op vrijdag 26 augustus om 20.00 uur. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3877x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/