Het onbeperkt gratis parkeren achter het Ringers complex is verleden tijd. Gratis parkeren kán er nog wel, maar alleen wanneer er geparkeerd wordt in verband met een bezoek aan een in het Ringerscomplex of aan de Noorderstraat gevestigd bedrijf. Wie de Mediamarkt, BCC, Action, Kwantum of een ander op Overstad gesitueerd bedrijf wil bezoeken wordt zonder pardon weggestuurd door een verkeersregelaar.

Het tijdelijk vrij parkeren, dat ontstond toen de pachter van het terrein na onenigheid met de eigenaar zijn biezen pakte, bleek zó populair dat er een ware chaos ontstond waar meerdere bedrijven hinder van ondervonden. Inmiddels is er een nieuwe pachter voor het terrein gevonden die de benodigde hardware zoals slagbomen en een parkeerautomaat heeft besteld. Zodra die geleverd zijn zal er weer gewoon moeten worden betaald voor parkeren bij het Ringerscomplex.

Pin It
Bekeken: 7018x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/