Dinsdag 9 augustus vindt het derde en laatste Lindegrachtconcert plaats. Mezzosopraan Rosanne van Sandwijk trapt af samen met bariton André Morsch. Rosanne won twee jaar geleden het Amsterdamse grachtenfestival en treedt regelmatig op met André Morsch, die furore maakt in heel Europa.

Na de pauze is de beurt aan Fuse, bij velen bekend vanwege hun prominente rol in het muziekprogramma van Paul Witteman. Met twee violen, een altviool, een contrabas, een cello en een percussionist geeft het sextet op grandioze wijze een swingende draai aan klassieke stukken.

Het concert op de Lindegracht begint om 20.30 uur. De entree is gratis, behalve in het afgezette gebied aan de kant van het Gulden Vlies. Men kan zelf een stoel meenemen of met een bootje gaan. Een dag van tevoren wordt naar de weersvoorspellingen gekeken. Mocht het slecht weer worden verhuist het concert naar de Grote Kerk. Meer informatie op lindegrachtconcert.nl. (foto: Marco Schilpp).

Pin It
Bekeken: 3962x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/