Alkmaar Centraal

Ondernemend Alkmaar is 'bijzonder blij' met het principebesluit tot herinvoering van tweerichtingsverkeer op de Bierkade en de Wageweg. Voorzitter Gijs Schot: "Na de afsluiting is het oostelijk deel van de binnenstad lelijk in verval geraakt. Bereikbaarheid is voor ondernemers, inwoners en klanten van enorm belang."

Ondernemend Alkmaar had tweerichtingsverkeer hoog op de lijst prioriteiten staan, met belemmeringen, dus geen zwaar vrachtverkeer. Gijs Schot: "Wij denken dat dit een enorme opsteker kan zijn voor het gebied aan de Laat-Oost, waar leegstand hoogtij viert, en dat de prachtige Schelphoekgarage ook veel beter benut gaat worden." Hij benadrukt daarbij dat de binnenstad het vooral moet hebben van toeristen en bezoekers vanuit de regio.

Schot: "Dapper dat het College uit de wirwar van visies, een voor alle partijen aanvaardbare keuze gemaakt heeft". Volgens Ondernemend Alkmaar is het ook de enige juiste keuze. "Met de voorgestelde belemmeringen zal de overlast nauwelijks, maar de leefbaarheid van dat deel sterk toenemen."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl