Alkmaar Centraal

Op zaterdag 3 september wordt de 3e Alkmaarse Lichtjesavond georganiseerd. De Lionsclub Alkmaar laat jong en oud weer genieten van de feestelijk verlichte binnenstad, een vaartocht en meer. De aanvang is om 19.00 uur in de Turfhaven met om 19.30 uur een spetterend optreden van Kim de Boer. 

De braderie in de Turfhaven, het begin- en eindpunt van de vaartocht, start alvast om 18:00 uur en staat in het teken van de zomer met een bohemian tintje. Ondernemers kunnen nog een kraam huren.

De Lionsclub Alkmaar heeft als doel de maatschappij te dienen, internationaal en regionaal, en daarbij past het steunen van een goed doel.  In 2014 was dit Waterscouting Marco Polo Alkmaar, daarna Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar en dit jaar Klas op Wielen. Deze stichting brengt elke dag kinderen met en zonder meervoudige handicap bij elkaar. Meer informatie op klasopwielenalkmaar.nl

Deelname aan de vaartocht kost €25. Zo steun je meteen een goed doel. Er is ook een verzorgde rondvaart inclusief hapje en drankje à €17,50. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er arrangementen.  Meer informatie is te vinden op lichtjesavondalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl