Alkmaar Centraal

JCI Alkmaar, organisator van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza, pakt flink uit om de 25ste editie extra glans te geven. Niet alleen de bezoekers zullen van 9 tot en met 11 september weer worden verrast met versnaperingen live entertainment en nieuwe acties, maar ook liefst 25 goede doelen uit de regio.

De selectie van de goede doelen kent een aantal criteria, zoals aandacht voor kinderen en de regio. De totale uitkering is door de jaren heen de €1 miljoen gepasseerd. Voor nog meer donaties zijn diverse initiatieven ontwikkeld. Zo is er op 10 september een sportieve PubQuiz met ruimte voor 80 teams. Met de Fundrunner App kan men in een straal van 20 km rond het Waagplein sportieve bewegingen laten uitkeren. En dan zijn er de Waaghalzen, bonbons met de unieke smaken Pure Pacanaca, Milky Magic en Wacky White, te koop bij Chocolate Girl of via waaghalzen.nu.

Vanaf donderdag 8 september kan men vier dagen lang via bva-auctions.com op meer dan 100 kavels bieden. Tot medio augustus kan men nog leuke kavels aanleveren. 

Op de vrijdag is er van 9.00 tot 13:30 uur een speciale editie van de kaasmarkt, met een muzikale afsluiter verzorgd door deelnemers van Alkmaars Talent. De kaasmarkt is natuurlijk gratis. 

Het Culinair Plaza is vrijdag verder open van 18.00 tot 23.30 uur; zaterdag van 15.30 tot 23.30 uur en zondag van 14.00 tot 23.00 uur. Kaarten à €10 zijn te koop via AlkmaarCulinairPlaza.nl of bij de kassa, kinderen t/m 9 jaar gratis. Online zijn er passe-partouts voor €25. Consumpties kan men zoals gewoonlijk kopen met muntjes. (foto: Jeffrey Ruizeveld)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl