Op vrijdag 26 augustus organiseert Alkmaar Sport voor de tweede maal een sportinstuif voor kinderen tot 5 jaar en hun (groot)ouders. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen zij zich sportief vermaken op het kunstgrasveld in De Meent.

Met ‘Beweegkriebels’ worden baby’s, dreumesen en peuters door een sportbegeleider van Alkmaar Sport uitgedaagd om te spelen en te bewegen met allemaal leuke spelletjes. Freddy Fit is ook van de partij. De eerste instuif, op 22 juli, vermaakten 65 kinderen zich twee uur lang met ballen, kruiptunnels, diverse loopfietsen en springkussens. Enthousiaste reacties bij ouders en kinderen zorgden ervoor dat het concept op herhaling gaat.

Inschrijven kan online via alkmaarsport.nl/inschrijven. Kosten bedragen dan €4 per kind en €5 op de dag zelf. Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers voor de begeleiders, die zelf gratis naar binnen kunnen.

Pin It
Bekeken: 3490x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/