Zaterdag 27 augustus wordt van 10.00 tot 17:00 uur de achtste multi-cultimarkt georganiseerd door bewoners van het Tuinderspad en andere wijkbewoners. Dit keer zonder de kramen; iedereen kan op een kleedje of tafel spulletjes, zelfgemaakte waren, curiosa, broccante of ouwe meuk uitstallen. Ook dit keer is er een gevarieerd programma met muziek en dans van verschillende artiesten. Je kan jezelf opgeven!

Voor kinderen is er veel te doen, ze worden gratis geschminkt, kunnen een schilderijtje maken, de megastormbaan op of twister spelen. Ze kunnen suikerspinnen eten en er loopt een grappige clown rond, die kan goochelen met ballonnen. Ook zijn er pannenkoeken, koffie, thee en frisdrank met koek of cake te koop.

Deelname aan de rommelmarkt kost €3, opgeven kan op de Facebook via 'Rommelmarkt Tuinderspad' of een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It
Bekeken: 4070x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/