Vorige week heeft de reddingsbrigade vijf drenkelingen uit de zee gehaald. Een van hen werd zwaargewond afgevoerd werd richting het ziekenhuis. Eerder al overleed een 15-jarige jongen uit Heiloo. Politie Alkmaar-Duinstreek meldt dat dit alles te maken heeft met het negeren van de vlaggen en/of het in een mui gezogen worden. Een mui is een sparing tussen zandbanken waarin water terug de zee in stroomt. De stroming kan hier sterk zijn.

Daarom maar eens uitleg van de vlaggen die de reddingsbrigade gebruikt. Met een rode vlag mag men niet baden of zwemmen. Met een gele vlag is baden of te zwemmen risicovol en zijn drijvende objecten als een luchtbed verboden. Alleen dat laatste geldt bij een oranje windzak. De rood-gele vlaggen markeren de bewaakte badzone. Watersport is in deze zone verboden, dit mag wel tussen de zwart-wit geblokte vlaggen. De vraagtekenvlag geeft aan dat er een kind is gevonden.

Pin It
Bekeken: 3308x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/