Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard wordt vaak geprezen om haar sfeer, service en gastvrijheid. Het theater dingt dan ook mee met de nieuwe publieksprijs van de ANWB; de ANWB Theaterverkiezing voor ‘Meest gastvrije theater van Nederland’.

De ontvangst door de portier op de paarse loper, de technici achter de schermen die ervoor zorgen dat de voorstelling goed verloopt, het drankje dat klaarstaat in de pauze; bij elke voorstelling probeert Cool de bezoekers thuis te laten voelen tijdens hun avondje uit.

Het publiek kan via anwb.nl/theaterverkiezing het theater beoordelen op sfeer, programmering en horeca, om vervolgens te stemmen op Cool als meest gastvrije theater van Nederland. Stemmers maken kans op vrijkaarten voor de musical The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht. (foto: Bertil van Beek)

Pin It
Bekeken: 3250x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/