De 8 October vereeniging Alkmaar Ontzet moet het doen met ruim een kwart minder aan gemeentesubsidie. Ook lopen sponsorinkomsten terug. De vereniging blijft echter optimistisch en doet er alles aan om de ontzetting van de Spanjaarden in 1573 als voorheen te vieren, meldt het NHD. Positief is de aanhoudende ledengroei, ondanks een naar €10 verhoogde bijdrage.

De teleurgestelde vereniging kan de verlaging van €46.000 naar €33.000 niet helemaal plaatsen, aangezien de gemeente altijd grote betrokkenheid heeft getoond. Wel had het stadsbestuur al in 2012 bepaald dat men na 2015 de broek meer zelf moest ophouden. De hoop is dat bij de subsidieaanvraag voor 2017 het economisch herstel terug te zien is in de steun. In de tussentijd wil de 8 October vereniging ervoor zorgen dat kinderen in de Schermer en Graft-De Rijp ook vrij zijn, wanneer 8 oktober niet meer op een zaterdag valt.

Pin It
Bekeken: 3462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/