De bewoners van het Verdronkenoord in Alkmaar werden zondagochtend gewekt door het geluid van loeiende sirenes. De brandweer had de melding gekregen dat er een pand vol rook stond en dat er, ondanks dat er meerdere mensen in het pand wonen, niemand reageerde op de bel of het bonken op de deur. De buren roken een brandlucht en ontdekten rook in hun eigen pand en waren er al snel achter dat het bij het naastgelegen pand vandaan kwam.

Eenmaal ter plaatse forceerde de brandweer de deur(en) om toegang te krijgen. Het pand stond inderdaad vol rook en er hing een penetrante schroeilucht. De waarschijnlijke boosdoener bleek de motor van de afzuigkap op de begane grond. Geen van de bewoners bleek in het pand aanwezig. De snelle actie van de buren heeft volgens de brandweer waarschijnlijk erger voorkomen.

Pin It
Bekeken: 3688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/