Alkmaar Centraal

Dinsdag 30 augustus zijn er audities bij Oberon Theaterproducties. Wie tussen de 14 en 21 jaar oud is kan auditie komen doen om volgend jaar mee te spelen in de Madness musical Our House! Aanmelden kan via Oberontheater.nl. Op 7 en 8 april 2017 wordt de musical Our House opgevoerd in theater de Vest. De repetities beginnen zaterdag 3 september en zijn twee keer per week, op dinsdagavond en zaterdagochtend.

Our House vertelt het verhaal van Joe Casey. Op zijn zestiende verjaardag neemt hij zijn vriendin Sarah mee uit voor een avondje in een luxe appartement. Het enige probleem is dat hij geen sleutel heeft en dus wel even moet inbreken. Als de politie verschijnt moet Joe beslissen of hij blijft of wegvlucht. De keuze bepaalt de rest van zijn leven. Our House volgt de twee levenslijnen die Joe’s leven kunnen nemen na deze fatale avond. Eén pad betekent een strafblad en sociale uitsluiting, terwijl hij op het andere pad het meisje kwijtraakt waar hij van houdt. Een periode van zeven jaar lang leven de twee Joe’s hun leven en moeten leren omgaan met de consequenties van die ene nacht.

De musical zit vol met bekende liedjes van de Britse band Madness, zoals Our House en Baggy Trousers. Speciaal voor de musical nam Madness twee nieuwe nummers op; Sarah’s Song en Simple Equation. Our House is geschreven door Tim Firth en ging in november 2002 in première; de musical liep bijna een jaar en werd bekroond met een Olivier Award. (foto: Robert Reijngoud)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl