Alkmaar Centraal

Op 24 november worden de NHN Business Awards 2016 uitgereikt. Aanmelding voor de vijf verschillende categorieën is gratis en kan tot 14 september. Het Alkmaarse bedrijf Inktweb.nl won vorig jaar de NHN MKB Klein Award. Fort Resort Beemster ging er met zowel de Publieksprijs als MKB Groot Award vandoor. De Cultuurkoepel in Heiloo, winnaar van de NHN Cultuur Award, is dit jaar gastheer.

Er is dit jaar geen onderscheid meer tussen groot en klein. De MKB Business Award gaat naar bedrijven met 15-1.500 fte. Nieuw zijn de NHN Young Company Watchlist en de Thema Award. De eerste is voor bedrijven jonger dan 2 jaar die in een gat in de markt zijn gesprongen. De tweede kent jaarlijks een ander thema, deze keer is dat “Het jaar van de Bouwsector”. De Cultuur Award en Publieks Award blijven bestaan.

De tienkoppige jury bestaat uit leden van regionale bedrijven en organisaties betrokken bij het bedrijfsleven, en ook politicus Monique Stam-de Nijs uit Heerhugowaard. Zij beoordelen de inschrijvingen en bezoeken de finalisten persoonlijk. De publieksprijs wordt online en op de feestelijke verkiezingsavond bepaald.

Iedere Award wint een prachtig ondernemers-prijzenpakket. Denk aan een Reclamecampagne van RTVNH t.w.v. €2.500, een 6-daagse Training Inspirerend Management van Werken aan Effectiviteit t.w.v. €3.995, Van Gils kostuum van Spaander t.w.v. €400 of een bedrijfsreportage van Keesnan Dogger Fotografie t.w.v. €500.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl