Maandag 29 augustus beginnen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen bij de volleybalclub van Alkmaar Alvoco. Alvoco timmert nu al weer jaren aan de weg met pakkende resultaten en een uitstekend jeugdbeleid. Bij Alvoco is het motto: Presteren vanuit Plezier. De trainingen vinden plaats in Sportcomplex Oosterhout en in De Spil te Oudorp. Het hele seizoen wordt in het complex aan de Vondelstraat de thuiswedstrijden op woensdagavond en zaterdagmiddag gespeeld. Er wordt getraind onder leiding van professionele en deskundige trainers.

Voor vier jeugdspeelsters van Alvoco was het een heel bijzondere zomer; ze behaalden met team Alkmaar een bronzen medaille tijdens de International Children’s Games in Taiwan. De Alvoco-meiden waren onderdeel van een achtkoppig team dat de eerste plaats uit 2015 verdedigde toen het evenement in Alkmaar plaatsvond.

De eerste teams van Alvoco spelen in de eerste klasse. Zowel het eerste dames- als het eerste herenteam is een mix van jeugdige en ervaren spelers, aangevuld met aanstormend talent uit de jeugdteams. Om naar een hogere klasse te gaan kunnen ze altijd spelers en speelsters gebruiken die de eerste teams van de Alkmaarse vereniging naar de promotieklasse willen tillen.

Voor alle andere competitieteams staat vooral het spelplezier bovenaan met altijd in het achterhoofd om een kampioenschap binnen te halen. Voor deze teams is versterking altijd welkom, dus dames en heren die weer willen beginnen met volleyballen na enige afwezigheid of net in Alkmaar zijn komen wonen en op zoek zijn naar een gezellige vereniging kunnen zich aanmelden. Daarnaast heeft de Alvoco een bloeiende recreantenafdeling die op twee plaatsen in Alkmaar wekelijks traint.

Bij de jeugd zijn vele teams actief in de verschillende leeftijdsgroepen. Zo zijn de meisjes op alle niveaus goed vertegenwoordigd met teams in de klasse A, B en C. De jongens zijn actief op B- en C-niveau. Extra talentvolle jongens en meisjes zijn bovendien altijd welkom.

Wie erin geïnteresseerd is om lid te worden kan 29 augustus in de zaal aan de Vondelstraat komen kijken als de trainingen weer beginnen. Voor aspirantleden is dat een mooie gelegenheid om eens kennis te komen maken met Alvoco. Meer informatie is te vinden op www.alvoco.nl of door een e-mail te sturen de voorzitter van Alvoco, Jos Wouda, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Pin It
Bekeken: 4184x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/