Alkmaar Centraal

Zaterdag 27 augustus organiseren de bewoners van he Tuinderspad in Overdie samen met de omligggende wijkbewoners een jaarmarkt. Wethouder Anjo van de Ven zal de openingshandeling van de groeiende jaarmarkt in ‘haar’ wijk Overdie verrichten.

De openingstijden voor bezoekers zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Ook dit keer komt er een gevarieerd programma met live muziek van verschillende muzikanten en artiesten uit verschillende culturen. Daarbij kan iedereen op een kleedje, kar, stand, truck, tafels of vanuit zijn kofferbak zijn diensten verlenen of vintage spulletjes, kunst, liflafjes, zelfgemaakte waren, curiosa, boeken, kleding, speelgoed, broccante andere handelswaren of gewoon verzamelde of overbodige oude meuk aanbieden.

Voor kinderen die niet op vakantie zijn is er naast ondernemen of verkopen veel te doen; ze worden gratis geschminkt in het schminktheater of kunnen een schilderijtje maken. Er is een Megastormbaan, de grootste van de Benelux, live-cartoonist Chris Duijnmeijer is present, er is een XL-twisterspel, ze kunnen suikerspinnen eten, gratis de eerste appels plukken, optreden of zingen en er loopt een grappige clown rond die goochelt met ballonnen. Er zijn ook weer pannenkoeken en natuurlijk koffie, thee en frisdrank met allerlei lekkers te koop. Voor de allerkleinsten is de speeltuin open. De entree is vrij voor iedereen.

Deelname als act, standhouder, dienstverlener, kleedbeheerder of verkoper van buiten de gemeente kost 3 euro. Kinderen uit de gehele gemeente en ook bewoners van de 'buurwijken' van Overdie mogen nog gratis een plaats voor hun diensten of producten reserveren.

Aanmelden voor deelname of steun aan dit initiatief kan via de facebookgroep 'Rommelmarkt Tuinderspad' of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl