De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval in Broek op Langedijk, waarbij een 66-jarige man uit Warmenhuizen ernstig gewond raakte. 

Op woensdagmiddag rond 15.30 uur fietste de man over het fietspad langs de Nauertogt richting het Geestmerambacht. Op de kruising met de Spanjaardsdam werd de man geschept door een (vermoedelijk) lichtgroene personenauto, mogelijk een Ford Focus of soortgelijk voertuig. De bestuurder reed daarna door. Het slachtoffer werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis, vermoedelijk met een gebroken heup.

De doorrijder is een blanke man met donker haar van vermoedelijk tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij had een tatoeage op zijn linkerarm en droeg een zwart hemd. De auto zou links voor zichtbare schade moeten hebben. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 3711x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/