Tijdens de Keltische Middag op zondag 4 september staan zes acts op het podium van de muzieknis in de Alkmaarder Hout. Het festival heeft een gouden randje gekregen vanwege het 25-jarig jubileum van Cultuurpark de Hout.

Natuurlijk wordt de Keltische Middag weer feestelijk geopend door een doedelzakspeler. Daarna treden vier geweldige bands op: O'Branona, The Assassenachs, Unicorn en Red Ate Wolf. Er staat nog een surprise act op het programma en DJ Dave laat tussendoor Keltische muziek horen.

In Kunstnest is werk te zien van Yolanda Eveleens. Ook is er uitgebreide Keltische markt en een Keltisch foodfestival met heerlijke producten uit Ierland, Schotland en Wales. Voor de kinderen zijn er verschillende workshops, en ook dit jaar zijn er pony's uit Wales om te knuffelen.

Toegang is gratis. Meer informatie op cultuurparkdehout.nl.

Pin It
Bekeken: 3821x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/