Maandag 29 augustus gaat het nieuwe zwemseizoen in zwembad De Beeck in Bergen weer van start. De afgelopen weken is een zomerrooster gehanteerd en deden vele kinderen mee aan de zomerzwemlessen. Het nieuwe seizoen gaat van start met verruimde openingstijden voor recreatieve- en banenzwemmers, nieuwe snorkellessen én uitbreiding van het huidige aanbod, waaronder de ouder-kind-lessen.

Per 1 april is de exploitatie van zwembad De Beeck overgenomen door Holland Sport B.V., een overgang waar de vaste klanten -behalve een wijziging in logo- tot op heden niet veel van gemerkt hebben. Na het aanpassen van de huisstijl zijn nu ook enkele wijzigingen doorgevoerd in de badprogrammering. Naast wat kleine verschuivingen in de tijden van de Aquasportlessen, starten op zondagochtend nieuwe ouder-kind-lessen en zal op donderdagmiddag een snorkelgroep van start gaan. De banenzwemmers kunnen voortaan op woensdagochtend vroeg van 8.00 tot 9.00 uur en zondagochtend van 9.00 tot 10.00 uur van het 25-meterbad gebruikmaken. De recreatieve zwemmers kunnen woensdagochtend extra zwemmen in het recreatiebad met stroomversnelling en bubbel-hoek.

Naast het zwembad bestaat Sportcentrum De Beeck ook uit een compleet nieuwe tennishal en beschikt zij over uitgebreide wellnessfaciliteiten. Een actueel overzicht van openingstijden en tarieven van zowel zwembad, tennisbanen als wellness is te vinden op www.debeeck.nl.

Pin It
Bekeken: 3127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/