Vanaf 29 augustus start de politie een campagne tegen nepvuurwapens. De politie krijgt namelijk 20 tot 30 meldingen per week over jongeren die met vuurwapens lopen. Veel nepvuurwapens zijn zo levensecht dat de politie van op afstand niet kan beoordelen of het een echt wapen of een nepwapen is. Voor de veiligheid van politie en omstanders wordt daarom ook iemand met een nepwapen benaderd als een vuurwapengevaarlijke verdachte. 

Om deze situaties zoveel mogelijk te voorkomen start de politie op 29 augustus met een landelijke campagne tegen nepvuurwapens op straat. Meer informatie is te vinden op de speciale themapagina over nepvuurwapens: https://www.politie.nl/themas/nepvuurwapens.html en op vraaghetdepolitie.nl: https://www.vraaghetdepolitie.nl/wapens/nepwapens. (foto: politie Noord-Holland Noord)

Pin It
Bekeken: 3110x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/