Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan het 75-jarig bestaan van de Bergerhof. Er zijn allerlei activiteiten voor de bewoners, oud-bewoners en belangstellenden, waaronder de huis- en kunstroute op zondag 11 september van 13.00 tot 17.00 uur.

De huizen in de Bergerhof zijn bijzonder omdat ze in allerijl gebouwd zijn tijdens de 2e wereldoorlog, omdat Den Helder gebombardeerd werd. Daarom heet de wijk ook wel de Helderse buurt. Daarnaast is de Bergerhof vooral bijzonder vanwege de splitlevelwoningen.

Het aanbod tijdens de huis- en kunstroute is heel divers met onder andere twee zangkoren, keramiek, schilderkunst, naald- en haakwerk, body painting en gedichten. In het buurthuis is een fototentoonstelling over de historische ontwikkeling van de wijk.

Een programmaboekje met alle deelnemers is op de dag zelf verkrijgbaar op het pleintje bij het buurthuis en bij slechter weer binnen. Deelname is gratis. (foto: Oneindig Noord Holland)

Pin It
Bekeken: 3818x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/