Zo'n 172 Nederlandse restaurants stonden in 2015 onder verscherpt toezicht van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), omdat de hygiëne te wensen over liet. Daaronder zaten drie Alkmaarse restaurants en eentje in Heerhugowaard.

Chinees Restaurant Hong Kong moest vaker schoonmaken, trof enkele bouwkundige en onderhoud technische voorzieningen en liet het personeel scholen. Sinds 10 november 2015 blijkt alles in orde was, toont RTL Nieuws.

Victory Wok kreeg in januari 2015 veel kritiek van de NVWA, zette de schouders eronder en bij een herkeuring een maand later voldeed het restaurant weer aan alle regels.

Chinees-Indisch Restaurant King Sing bleek tot 29 april 2015 onhygiënisch. Op 27 augustus was er nog kritiek op te lang ongekoeld vlees en open ramen, deels onterecht aldus de eigenaar. Op 10 november merkte de NVMA alleen nog op dat voedsel deels niet van openingsdatum voorzien was.

Chinees restaurant Color Flower was ook niet schoon. Op 19 augustus 2015 bleek bijna alles op orde in het Waardse restaurant, behalve te hoge temperaturen van het vlees en gebrekkige meting. Op 11 november was ook dit opgelost.

Pin It
Bekeken: 3508x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/