In samenwerking met Stichting Step One organiseert Café Merv’s op vrijdag 2 september aan het Scharlo 33 te Alkmaar een Pubquiz. De ideale mogelijkheid om je kennis van verschillende muziekonderwerpen te testen, de andere  teams de loef af te steken en de beker in de wacht te slepen.  Er wordt gespeeld in teams van zes, maar je kunt je ook individueel aansluiten bij een team. De avond begint om 20.30 en de kosten bedragen €3,50 per persoon. 

De opbrengst van de quiz gaat naar Stichting Step One, voor een schoolproject in Tanzania. Wilt u meedoen, dan kunt u zich inschrijven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin uw naam van het team en de namen van de drie deelnemers. Ook als u niet deelneemt aan de quiz kunt u gezellig langskomen voor een drankje of u ter plekke inschrijven. Voor meer informatie kijk op www.step-one.nu.

Pin It
Bekeken: 3274x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/