Een 11-jarige jongen uit Alkmaar is woensdag om 20.30 uur op het schoolplein aan de Stempelmakersstraat door twee jongens beroofd van zijn mobieltje.

De jongen speelde met een vriendinnetje Pokémon Go toen drie jongens en een meisje langskwamen op de fiets. Zij parkeerden hun fietsen en twee van de jongens benaderden hen. Eén van de jongens vroeg hoe laat het was en of hij de telefoon van het jongetje mocht vasthouden. Die weigerde, waarop hij met een nepvuurwapen werd bedreigd. Daarna ging het tweetal er met het mobieltje vandoor.

Het slachtoffer heeft samen met zijn moeder aangifte gedaan. De politie hield een buurtonderzoek en roept getuigen, maar ook de daders op zich te melden. 

De dader is blank, sprak accentloos Nederlands en is 14-16 jaar oud. Hij is 1.70 - 1.75 m lang met normaal postuur, halflang en slordig bruin/zwart haar zonder gel. Hij had rode plekjes in zijn gezicht (mogelijk acné). Hij droeg een waarschijnlijk zwarte joggingbroek, een donkerblauw vest en daaronder een zwart T-shirt met een ronde rood-witte afbeelding.

De andere jongere is blank, 1.65-1.70 m lang en 14-16 jaar oud. Hij heeft een slank postuur en blond haar met een slag, rondom opgeschoren. Hij droeg een grijs trainingspak, mogelijk van Nike, en donkerkleurige Nike JORDAN schoenen met een witte band aan de achterzijde en een wit Nike logo.

Het meisje dat op een afstandje toekeek was donker (negroïde) en mogelijk ook 14-16 jaar. Ze had haar donkere haar in een grote knot.

Pin It
Bekeken: 4249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/